Computer Associates Open License Program (OLP)

Principe
U kunt alle software aanschaffen in het OLP: er is geen minimumaantal punten of licenties vereist. Naast een standaardkorting biedt het OLP ook andere voordelen:

  • de licenties worden automatisch geregistreerd
  • de software kan geïnstalleerd worden op verschillende servers en pc’s met gebruik van slechts 1 product-cd en één licentiesleutel
  • veel producten zijn verkrijgbaar inclusief 1, 2 of 3 jaar maintenance

Voor overheids-, onderwijs- en non-profit-instellingen is er het Government Licensing Program waarin de licenties tegen sterk gereduceerde prijzen kunnen worden aangeschaft.

Producten
Alle softwareproducten van Computer Associates zijn verkrijgbaar binnen het OLP.

Prijsniveau
Voor producten uit de BrightStor-serie geldt één prijs voor het betreffende product, ongeacht het aantal licenties dat u aanschaft. Voor de producten uit de eTrust-serie is de prijs wél gerelateerd aan het aantal licenties.

Onderhoud en technische support
CA-klanten kunnen gebruikmaken van verschillende supportdiensten. Lees hier alles over op de supportwebsite: http://support.ca.com

U kunt gebruikmaken van upgradeprotectie. Dit moet binnen 60 dagen na de initiële order worden besteld en is tot twee jaar na de eerste order geldig. Upgradeprotectie is optioneel en geldt alleen voor de producten besteld op de desbetreffende order. Als er nieuwe versies beschikbaar zijn, wordt u hiervan op de hoogte gebracht. U kunt dan de nieuwe Solutions Kit aanschaffen.