Microsoft Open Value

Principe
U gaat een huurkoopovereenkomst aan voor 3 jaar, de licenties zijn aan het eind van het contract eeuwigdurend. U kunt kiezen uit Open Value Companywide en Open Value Non-Companywide. Open Value Companywide gaat uit van werkplekstandaardisatie: op elke pc in de organisatie wordt dezelfde set software geïnstalleerd (Windows Pro, Office Pro of Office Small Business Edition en de Core CAL of Windows Small Business Server CAL). Bij Open Value Non-Companywide mogen op verschillende pc’s verschillende programma’s geïnstalleerd worden.
Het is mogelijk additionele producten (Visio, Frontpage enz.) op te nemen in de overeenkomst.  Software Assurance is bij de prijs inbegrepen. U kunt desgewenst kiezen voor gespreide jaarlijkse betalingen.

Voordelen van Open Value:

  • één overeenkomst voor de hele organisatie
  • eenvoudig licentiebeheer
  • recht op nieuwe softwareversies
  • mogelijkheid van gespreide betaling
  • maandelijks bijbestellen van benodigde extra licenties
  • extra kortingen bij keuze voor Open Value Companywide
  • recht op thuisgebruik van Office, eLearning, gebruiksrechten voor Cold Backup Server, support

Producten
Nagenoeg alle Microsoft-producten voor zakelijk gebruik zijn leverbaar binnen het Open Value-programma.

Prijsniveau
Instap is mogelijk vanaf 5 licenties of 5 pc’s (Open Value Companywide). Bij Open Value Companywide is er een extra korting indien u standaardiseert op het Platform (Windows, Office + CAL).

Onderhoud
De kosten van Software Assurance zijn opgenomen in de jaarlijkse vergoeding. Dat betekent dat u recht heeft op gratis updates gedurende de contractperiode van 3 jaar. Ook kunt u in aanmerking komen voor Problem Resolution Support.