Netop Open License Program

Licenties voor NetOp Remote Control zijn bij 100 stuks en meer verkrijgbaar onder het NetOp Open License Program (NOLP). Naast het prijsvoordeel heeft u tevens het voordeel van één serienummer — hierdoor wordt het uitrollen binnen uw organisatie eenvoudiger.

Upgrades en configuratie van uw licenties

NetOp is verkrijgbaar als een verpakt product in veel standaardconfiguraties, bijv. 1 Guest + 1 Host, 1 Guest + 25 Hosts, 100 Hosts etc.

Vaak gebeurt het dat NetOp gaandeweg in de organisatie wordt ingevoerd door steeds een verpakt product bij te kopen. Deze producten hebben verschillende serienummers. Wilt u een upgrade aanschaffen, dan dient u ieder verpakt product afzonderlijk te upgraden. In het bovenstaande voorbeeld koopt u dus 3 upgrades:

  • 1 Guest + 1 Host Upgrade
  • 1 Guest + 25 Hosts Upgrade
  • 100 Hosts Upgrade

Makkelijker is om NetOp in Open License Program aan te schaffen. Meestal is dit goedkoper, u beschikt over één serienummer voor de hele organisatie en u heeft de mogelijkheid om onderhoud aan te schaffen.

Support

NetOp-producten worden worden in Nederland gratis telefonisch ondersteund door Mensys B.V. uit Haarlem. Support on-site wordt berekend op basis van uurtarief.

Onderhoud

U kunt voor uw NetOp licenties in het Open License Program zgn. upgrade insurance aanschaffen. Dit houdt in dat voor 20% van de aanschafwaarde van de licenties u een jaar lang bent ingedekt tegen het moeten upgraden — u ontvangt automatisch alle updates en upgrades. In de praktijk bent u goedkoper uit voor uw upgrade, terwijl u van tevoren uw upgrades kunt budgetteren.